Bondscoach Marc Wilmots heeft verdediger Thomas Meunier (Club Brugge) toegevoegd aan de kern van de Rode Duivels. Dat maakte hij in een tweet bekend.

En ook diens ploegmaat bij Club Brugge Laurens De Bock werd opgeroepen voor de Rode Duivels. De rechts- en linksachter van Club Brugge vervoegen de selectie die zich voorbereidt op de oefenmatch tegen IJsland (woensdag) en het EK-kwalificatieduel tegen Wales (zondag), allebei in het Koning Boudewijnstadion.

Zondag werd ook al Jelle Van Damme (Standard) bij de selectie geroepen na het forfait van Sébastien Pocognoli (West Bromwich Albion).

De Rode Duivels beginnen maandag om 16u aan hun voorbereiding op beide interlands met een training in Neerpede. (Belga/AVE)

Bondscoach Marc Wilmots heeft verdediger Thomas Meunier (Club Brugge) toegevoegd aan de kern van de Rode Duivels. Dat maakte hij in een tweet bekend.En ook diens ploegmaat bij Club Brugge Laurens De Bock werd opgeroepen voor de Rode Duivels. De rechts- en linksachter van Club Brugge vervoegen de selectie die zich voorbereidt op de oefenmatch tegen IJsland (woensdag) en het EK-kwalificatieduel tegen Wales (zondag), allebei in het Koning Boudewijnstadion. Zondag werd ook al Jelle Van Damme (Standard) bij de selectie geroepen na het forfait van Sébastien Pocognoli (West Bromwich Albion). De Rode Duivels beginnen maandag om 16u aan hun voorbereiding op beide interlands met een training in Neerpede. (Belga/AVE)