De 60-jarige Bielsa tekende woensdag een contract voor de Romeinse club en zou morgen - zaterdag - aan het werk gaan. Maar de excentrieke trainer komt nu terug op zijn beslissing en komt niet naar het Stadio Olympico.

Lazio Roma bekijkt of het juridische stappen kan ondernemen voor contractbreuk. 'Wij nemen er akte van dat Marcelo Bielsa zijn engagementen niet naleeft', lieten ze optekenen in een korte mededeling.

Voor een reden blijft het voorlopig gissen. Maar mogelijk ruikt hij een tweede termijn aan het hoofd van de Argentijnse nationale ploeg na het ontslag van Gerardo Martino. Ook bij een mogelijk vertrek van Marc Wilmots circuleert zijn naam onder de kandidaten.

Bielsa, bijgenaamd 'El Loco', is echter niet aan zijn proefstuk toe. Vorig jaar stapte hij al na één speeldag onverwacht op bij het Franse Marseille na een 0-1 thuisnederlaag tegen Caen. (JF)

De 60-jarige Bielsa tekende woensdag een contract voor de Romeinse club en zou morgen - zaterdag - aan het werk gaan. Maar de excentrieke trainer komt nu terug op zijn beslissing en komt niet naar het Stadio Olympico. Lazio Roma bekijkt of het juridische stappen kan ondernemen voor contractbreuk. 'Wij nemen er akte van dat Marcelo Bielsa zijn engagementen niet naleeft', lieten ze optekenen in een korte mededeling. Voor een reden blijft het voorlopig gissen. Maar mogelijk ruikt hij een tweede termijn aan het hoofd van de Argentijnse nationale ploeg na het ontslag van Gerardo Martino. Ook bij een mogelijk vertrek van Marc Wilmots circuleert zijn naam onder de kandidaten. Bielsa, bijgenaamd 'El Loco', is echter niet aan zijn proefstuk toe. Vorig jaar stapte hij al na één speeldag onverwacht op bij het Franse Marseille na een 0-1 thuisnederlaag tegen Caen. (JF)