Mario Balotelli maakte een jaar geleden de overstap van AC Milan naar FC Liverpool, dat 16 miljoen pond (22 miljoen euro) voor hem neertelde. Na een teleurstellend seizoen - 1 doelpunt in 16 matchen - figureert hij niet meer in de plannen van manager Brendan Rodgers en mag hij zelfs niet meer meetrainen met het eerste team.

Wellicht keert de 25-jarige aanvaller terug naar zijn geboorteland. Balotelli is in Milaan voor een medische keuring bij zijn ex-club AC Milan. Als alles goed gaat, dan wordt zijn terugkeer naar de Rossoneri vandaag nog afgerond.

Volgens The Guardian moet Milan geen huurvergoeding betalen en neemt Liverpool nog de helft van het weekloon (109.000 euro) van Balotelli op zich. (KVDA)

Mario Balotelli maakte een jaar geleden de overstap van AC Milan naar FC Liverpool, dat 16 miljoen pond (22 miljoen euro) voor hem neertelde. Na een teleurstellend seizoen - 1 doelpunt in 16 matchen - figureert hij niet meer in de plannen van manager Brendan Rodgers en mag hij zelfs niet meer meetrainen met het eerste team.Wellicht keert de 25-jarige aanvaller terug naar zijn geboorteland. Balotelli is in Milaan voor een medische keuring bij zijn ex-club AC Milan. Als alles goed gaat, dan wordt zijn terugkeer naar de Rossoneri vandaag nog afgerond. Volgens The Guardian moet Milan geen huurvergoeding betalen en neemt Liverpool nog de helft van het weekloon (109.000 euro) van Balotelli op zich. (KVDA)