Een eenvoudige maar veelzeggende 'Finally' (eindelijk) gevolgd door een smiley, dat tweette Mario Balotelli na zijn doelpunt tegen Swansea in de achtste finales van de Engelse League Cup. Het bericht werd intussen meer dan 42.000 keer geretweet en 34.000 keer geliked. De 24-jarige Italiaan heeft op Twitter meer dan drie miljoen volgers.

Onder vuur

De treffer betekent voor Balotelli het einde van een te lange reeks zonder doelpunten voor de Reds. Sinds zijn komst naar Liverpool, waar hij de Uruguayaan Luis Suarez moet vervangen, had hij tot dinsdagavond nog maar één keer kunnen scoren. Daardoor lag het enfant terrible al een tijdje onder vuur in de media en bij de fans.

Dat hij vorige week tijdens de rust van de Champions Leaguewedstrijd tegen Real Madrid (0-3 verlies) van truitjes wisselde met tegenstander Pepe, deed daar ook niet echt goed aan.

Invallen

Balotelli leek zich dinsdagavond tijdens de opwarming voor het duel tegen Swansea te hebben geblesseerd, maar de Italiaan kon bij een 0-1 achterstand toch invallen en de gelijkmaker voor Liverpool scoren. Dejan Lovren zorgde later voor de winnende 2-1. Doelman Simon Mignolet bleef op de bank.

Bekijk het doelpunt van Balotelli:

Een eenvoudige maar veelzeggende 'Finally' (eindelijk) gevolgd door een smiley, dat tweette Mario Balotelli na zijn doelpunt tegen Swansea in de achtste finales van de Engelse League Cup. Het bericht werd intussen meer dan 42.000 keer geretweet en 34.000 keer geliked. De 24-jarige Italiaan heeft op Twitter meer dan drie miljoen volgers.De treffer betekent voor Balotelli het einde van een te lange reeks zonder doelpunten voor de Reds. Sinds zijn komst naar Liverpool, waar hij de Uruguayaan Luis Suarez moet vervangen, had hij tot dinsdagavond nog maar één keer kunnen scoren. Daardoor lag het enfant terrible al een tijdje onder vuur in de media en bij de fans. Dat hij vorige week tijdens de rust van de Champions Leaguewedstrijd tegen Real Madrid (0-3 verlies) van truitjes wisselde met tegenstander Pepe, deed daar ook niet echt goed aan.Balotelli leek zich dinsdagavond tijdens de opwarming voor het duel tegen Swansea te hebben geblesseerd, maar de Italiaan kon bij een 0-1 achterstand toch invallen en de gelijkmaker voor Liverpool scoren. Dejan Lovren zorgde later voor de winnende 2-1. Doelman Simon Mignolet bleef op de bank.Bekijk het doelpunt van Balotelli: