Volgens het Spaanse sportblad Marca staat de naam van Mario Götze, een van de grootste talenten uit het Duitse voetbal, met hoofdletters in de agenda van Real Madrid.

De jonge Duitse middenvelder gooide afgelopen vrijdag nog hoge ogen in Turkije, waar hij van bondscoach Joachim Löw een kans kreeg in de basiself in plaats van de licht geblesseerde Mesut Özil. Götze lag met een assist aan de basis van de 0-1 én de 0-2. Tegen België zal Götze er zeker niet bij zijn, want hij kreeg van Löw rust voorgeschreven en keerde al terug naar zijn club Borussia Dortmund.

Vorig seizoen schitterde Götze aan de zijde van de ook nog maar 23-jarige Nuri Sahin bij de latere kampioen Borussia Dortmund. Afgelopen zomer verhuisde Sahin voor tien miljoen euro naar de Koninklijke, volgt in zijn zog straks ook Mario Götze? (SVH)

Bekijk een filmpje over Mario Götze:

Volgens het Spaanse sportblad Marca staat de naam van Mario Götze, een van de grootste talenten uit het Duitse voetbal, met hoofdletters in de agenda van Real Madrid.De jonge Duitse middenvelder gooide afgelopen vrijdag nog hoge ogen in Turkije, waar hij van bondscoach Joachim Löw een kans kreeg in de basiself in plaats van de licht geblesseerde Mesut Özil. Götze lag met een assist aan de basis van de 0-1 én de 0-2. Tegen België zal Götze er zeker niet bij zijn, want hij kreeg van Löw rust voorgeschreven en keerde al terug naar zijn club Borussia Dortmund.Vorig seizoen schitterde Götze aan de zijde van de ook nog maar 23-jarige Nuri Sahin bij de latere kampioen Borussia Dortmund. Afgelopen zomer verhuisde Sahin voor tien miljoen euro naar de Koninklijke, volgt in zijn zog straks ook Mario Götze? (SVH)Bekijk een filmpje over Mario Götze: