Het Marokkaans parlement heeft een onderzoekscommissie opgericht die zich moet buigen over de vraag of Eric Gerets belastingen betaalt op zijn loon als bondscoach van Marokko. Dat staat in Het Laatste Nieuws.

Volgens de Marokkaanse voetbalbond treft de Belg geen schuld. "We zijn contractueel overeengekomen dat niet hij, maar wij de belastingen op zijn loon betalen", luidt het.

250.000 euro per maand

De onderzoekscommissie moet nu nagaan of dat gebeurd is. Gerets zelf doet er het zwijgen toe. "In Afrika betaalt geen enkele voetbaltrainer belastingen", sussen de collega's van Gerets.

De Belg verdient als bondscoach van Marokko 250.000 euro per maand. De parlementaire onderzoekscommissie start haar werkzaamheden op 9 augustus. (Belga/TV)

Het Marokkaans parlement heeft een onderzoekscommissie opgericht die zich moet buigen over de vraag of Eric Gerets belastingen betaalt op zijn loon als bondscoach van Marokko. Dat staat in Het Laatste Nieuws. Volgens de Marokkaanse voetbalbond treft de Belg geen schuld. "We zijn contractueel overeengekomen dat niet hij, maar wij de belastingen op zijn loon betalen", luidt het.250.000 euro per maand De onderzoekscommissie moet nu nagaan of dat gebeurd is. Gerets zelf doet er het zwijgen toe. "In Afrika betaalt geen enkele voetbaltrainer belastingen", sussen de collega's van Gerets. De Belg verdient als bondscoach van Marokko 250.000 euro per maand. De parlementaire onderzoekscommissie start haar werkzaamheden op 9 augustus. (Belga/TV)