De middenvelder van Everton was omnipresent, verloor weinig duels en deed vaak iets goed met de bal. Bovendien scoorde hij de slotfase een verdiende en eerreddende treffer.

Toch baalde Fellaini achteraf en dat had veel te maken met het tweede doelpunt van de Duitsers. "Op die fase hadden we absoluut een professioneel foutje moeten maken zodat ze die tegenaanval niet konden uitspelen", sakkerde de Belgische uitblinker in La Gazette des Sports. "Tja, dat is het hoogste niveau, een kwestie van ervaring."

Fellaini blikt dan maar vooruit, naar de volgende kwalificatiecampagne, die voor Brazilië in 2014: "Er breekt nu een periode van vriendschappelijke wedstrijden aan, ik zou graag zien dat we tegen topteams oefenen. Alleen zo kunnen we bijleren." (MS)

De middenvelder van Everton was omnipresent, verloor weinig duels en deed vaak iets goed met de bal. Bovendien scoorde hij de slotfase een verdiende en eerreddende treffer. Toch baalde Fellaini achteraf en dat had veel te maken met het tweede doelpunt van de Duitsers. "Op die fase hadden we absoluut een professioneel foutje moeten maken zodat ze die tegenaanval niet konden uitspelen", sakkerde de Belgische uitblinker in La Gazette des Sports. "Tja, dat is het hoogste niveau, een kwestie van ervaring."Fellaini blikt dan maar vooruit, naar de volgende kwalificatiecampagne, die voor Brazilië in 2014: "Er breekt nu een periode van vriendschappelijke wedstrijden aan, ik zou graag zien dat we tegen topteams oefenen. Alleen zo kunnen we bijleren." (MS)