Rode Duivel Marouane Fellaini (25) van Everton is verkozen tot speler van de maand november in de Premier League.

Fellaini maakte in november voor Everton voor vier competitiedoelpunten (twee tegen Fulham, één tegen Sunderland en één tegen Arsenal) en gaf ook twee assists.

Mede dankzij zijn uitstekende prestaties staan de Toffees, die met Kevin Mirallas nog een Rode Duivel op de loonlijst staan hebben, op een met Tottenham Hotspur en West Bromwich Albion gedeelde vierde plaats in de Premier League.

Gegeerd

'Big Fella', dit seizoen al goed voor acht competitietreffers, is momenteel hot in Engeland. Het is dan ook niet ondenkbaar dat hij aan zijn laatste maanden bezig is bij Everton.

Onder de clubs die hun interesse in Fellaini al kenbaar hebben gemaakt zijn Manchester United, Chelsea, Arsenal en Zenit Sint-Petersburg.

Rode Duivel Marouane Fellaini (25) van Everton is verkozen tot speler van de maand november in de Premier League. Fellaini maakte in november voor Everton voor vier competitiedoelpunten (twee tegen Fulham, één tegen Sunderland en één tegen Arsenal) en gaf ook twee assists. Mede dankzij zijn uitstekende prestaties staan de Toffees, die met Kevin Mirallas nog een Rode Duivel op de loonlijst staan hebben, op een met Tottenham Hotspur en West Bromwich Albion gedeelde vierde plaats in de Premier League. Gegeerd 'Big Fella', dit seizoen al goed voor acht competitietreffers, is momenteel hot in Engeland. Het is dan ook niet ondenkbaar dat hij aan zijn laatste maanden bezig is bij Everton. Onder de clubs die hun interesse in Fellaini al kenbaar hebben gemaakt zijn Manchester United, Chelsea, Arsenal en Zenit Sint-Petersburg.