De match tussen Vasco da Gama en Atletico Paranaense in de Braziliaanse hoogste klasse moest al na amper 10 minuten worden stilgelegd nadat rellen waren uitgebroken in de tribune. Verschillende mensen werden in kritieke toestand afgevoerd en er zijn ook berichten van één dode. Een militaire helikopter landde op het veld om gewonden op te halen. Pas een uur later kon de match hervat worden, Atletico Paranaense won het duel uiteindelijk met 5-1.

De wedstrijd werd nota bene op neutrale grond gespeeld wegens eerdere incidenten tussen beide clubs. 'Dit moet ontspanning zijn, een sportevenement dat voor vreugde zorgt, niet voor doden,' zei de voorzitter van Vasco da Gama. 'Dit is voor ons onaanvaardbaar.' (KVDA)

De match tussen Vasco da Gama en Atletico Paranaense in de Braziliaanse hoogste klasse moest al na amper 10 minuten worden stilgelegd nadat rellen waren uitgebroken in de tribune. Verschillende mensen werden in kritieke toestand afgevoerd en er zijn ook berichten van één dode. Een militaire helikopter landde op het veld om gewonden op te halen. Pas een uur later kon de match hervat worden, Atletico Paranaense won het duel uiteindelijk met 5-1. De wedstrijd werd nota bene op neutrale grond gespeeld wegens eerdere incidenten tussen beide clubs. 'Dit moet ontspanning zijn, een sportevenement dat voor vreugde zorgt, niet voor doden,' zei de voorzitter van Vasco da Gama. 'Dit is voor ons onaanvaardbaar.' (KVDA)