De rechterverdediger maakte na negen maanden vol blessureleed zijn wederoptreden bij de invallers van AA Gent. De 29-jarige Costa Ricaan kon tegen STVV een helft lang zonder problemen spelen en lijkt eindelijk verlost van alle ellende.

Het zal ook een opluchting betekenen voor Trond Sollied, die de afgelopen weken moest vaststellen dat, door de blessures van Myrie, Christophe Grondin en Fernando Wallace de spoeling op de flanken dun werd. Zeker als je weet dat op links de Sloveense ex-jeugdinternational Matija Skarabot meermaals door de mand viel en zijn landgenoot Marko Suler zijn neus ophaalde voor die positie, waardoor de rechtsvoetige Mario Baric daar moest depanneren.

Myrie, die in het verleden vooral indruk maakte door zijn rushes en fysieke mogelijkheden, moet op rechts de concurrentie aangaan met zijn leeftijdsgenoot Rafinha, die eind augustus werd overgenomen van de Finse kampioen HJK Helsinki. (FV)

De rechterverdediger maakte na negen maanden vol blessureleed zijn wederoptreden bij de invallers van AA Gent. De 29-jarige Costa Ricaan kon tegen STVV een helft lang zonder problemen spelen en lijkt eindelijk verlost van alle ellende. Het zal ook een opluchting betekenen voor Trond Sollied, die de afgelopen weken moest vaststellen dat, door de blessures van Myrie, Christophe Grondin en Fernando Wallace de spoeling op de flanken dun werd. Zeker als je weet dat op links de Sloveense ex-jeugdinternational Matija Skarabot meermaals door de mand viel en zijn landgenoot Marko Suler zijn neus ophaalde voor die positie, waardoor de rechtsvoetige Mario Baric daar moest depanneren. Myrie, die in het verleden vooral indruk maakte door zijn rushes en fysieke mogelijkheden, moet op rechts de concurrentie aangaan met zijn leeftijdsgenoot Rafinha, die eind augustus werd overgenomen van de Finse kampioen HJK Helsinki. (FV)