Dat bevestigde Meeuws dinsdag aan persagentschap Belga.

"Ik heb een mondeling akkoord met voorzitter Maged Samy (ook de sterke man achter Lierse, nvdr.)," bevestigde Meeuws dinsdag aan persagentschap Belga. "Veel problemen zie ik niet meer opduiken, alles is duidelijk geformuleerd en ook op financieel vlak zijn we het volkomen eens".

"Wel wil ik ter plaatse nog eens de club van dichtbij gaan bekijken. Hoe de accommodatie er allemaal uitziet bij Wadi Degla en dergelijke meer. Ook moet ik daar een appartement op de kop tikken."

"Als iedereen akkoord is, dan wordt het voorgelegde contract volgende week op de club ondertekend en kunnen de voorbereidingen beginnen voor volgend seizoen", aldus nog Meeuws.

Het seizoen in Egypte wordt begin augustus op gang geschoten.

Dat bevestigde Meeuws dinsdag aan persagentschap Belga. "Ik heb een mondeling akkoord met voorzitter Maged Samy (ook de sterke man achter Lierse, nvdr.)," bevestigde Meeuws dinsdag aan persagentschap Belga. "Veel problemen zie ik niet meer opduiken, alles is duidelijk geformuleerd en ook op financieel vlak zijn we het volkomen eens". "Wel wil ik ter plaatse nog eens de club van dichtbij gaan bekijken. Hoe de accommodatie er allemaal uitziet bij Wadi Degla en dergelijke meer. Ook moet ik daar een appartement op de kop tikken." "Als iedereen akkoord is, dan wordt het voorgelegde contract volgende week op de club ondertekend en kunnen de voorbereidingen beginnen voor volgend seizoen", aldus nog Meeuws. Het seizoen in Egypte wordt begin augustus op gang geschoten.