Standardmiddenvelder Mehdi Carcela heeft nog altijd niet gekozen tussen de nationale ploegen van België en Marokko. Hij wil dan ook niet meespelen met de Rode Duivels in de komende twee EK-kwalificatieduels tegen Duitsland (3 september) en Turkije (7 september).

Dat heeft Standard maandag bevestigd. De 21-jarige Carcela stelt zich wel ter beschikking van de nationale beloften, die vrijdag in Slovenië spelen.

Marokko

Vorige week berichtte La Meuse dat Carcela zijn selectie door bondscoach Georges Leekens naast zich zou neerleggen, omdat hij voor Marokko had gekozen.

Mehdi Carcela is geboren in Luik en heeft een Spaanse vader en een Marokkaanse moeder. Omdat hij tot hiertoe enkel nog maar vriendschappelijke wedstrijden met de Rode Duivels speelde, kan hij nog voor de Marokkaanse nationale ploeg kiezen.

Standardmiddenvelder Mehdi Carcela heeft nog altijd niet gekozen tussen de nationale ploegen van België en Marokko. Hij wil dan ook niet meespelen met de Rode Duivels in de komende twee EK-kwalificatieduels tegen Duitsland (3 september) en Turkije (7 september). Dat heeft Standard maandag bevestigd. De 21-jarige Carcela stelt zich wel ter beschikking van de nationale beloften, die vrijdag in Slovenië spelen. Marokko Vorige week berichtte La Meuse dat Carcela zijn selectie door bondscoach Georges Leekens naast zich zou neerleggen, omdat hij voor Marokko had gekozen. Mehdi Carcela is geboren in Luik en heeft een Spaanse vader en een Marokkaanse moeder. Omdat hij tot hiertoe enkel nog maar vriendschappelijke wedstrijden met de Rode Duivels speelde, kan hij nog voor de Marokkaanse nationale ploeg kiezen.