Cristiano Ronaldo bracht landskampioen Real Madrid in de 23e minuut op voorsprong. Met twee doelpunten in de 33e en de 61e minuut keerde Lionel Messi de situatie om, maar in de 66e minuut zorgde opnieuw Ronaldo ervoor dat de Madrilenen toch nog een punt konden meenemen uit Camp Nou.

De 27-jarige Portugees scoorde nu als enige speler ooit in zes Clasico's op rij. Messi (25) zit nu aan 17 treffers in ontmoetingen tussen Barcelona en Real Madrid. Alleen Reallegende Alfredo di Stefano doet met 18 stuks nog net beter.

Door het gelijkspel wordt Barcelona aan de top van de Primera Division bijgehaald door Atletico Madrid. De club van Rode Duivel Thibaut Courtois won met 2-1 van Malaga. Real Madrid is vijfde in de stand. (KVDA)

Cristiano Ronaldo bracht landskampioen Real Madrid in de 23e minuut op voorsprong. Met twee doelpunten in de 33e en de 61e minuut keerde Lionel Messi de situatie om, maar in de 66e minuut zorgde opnieuw Ronaldo ervoor dat de Madrilenen toch nog een punt konden meenemen uit Camp Nou. De 27-jarige Portugees scoorde nu als enige speler ooit in zes Clasico's op rij. Messi (25) zit nu aan 17 treffers in ontmoetingen tussen Barcelona en Real Madrid. Alleen Reallegende Alfredo di Stefano doet met 18 stuks nog net beter. Door het gelijkspel wordt Barcelona aan de top van de Primera Division bijgehaald door Atletico Madrid. De club van Rode Duivel Thibaut Courtois won met 2-1 van Malaga. Real Madrid is vijfde in de stand. (KVDA)