Dat meldt de Europese voetbalbond UEFA op zijn website.

Metalist Kharkiv zou het in principe opnemen tegen Schalke 04 in de laatste voorronde (play-offs) van de Champions League (op 21 en 27 augustus). Het is nog niet duidelijk of de Duitsers nu zonder te spelen de poules van de Champions League halen, dan wel PAOK Saloniki de nieuwe tegenstander wordt. De Grieken werden in derde voorronde van het kampioenenbal uitgeschakeld door de Oekraïeners. De UEFA laat weten dat vijf leden van het Uitvoerend Comité daar snel over zullen beslissen.

Metalist Kharkiv kan zijn schorsing wel nog aanvechten bij het Internationaal Sporttribunaal (TAS) in Zwitserland. (Belga/KVDA)

Dat meldt de Europese voetbalbond UEFA op zijn website. Metalist Kharkiv zou het in principe opnemen tegen Schalke 04 in de laatste voorronde (play-offs) van de Champions League (op 21 en 27 augustus). Het is nog niet duidelijk of de Duitsers nu zonder te spelen de poules van de Champions League halen, dan wel PAOK Saloniki de nieuwe tegenstander wordt. De Grieken werden in derde voorronde van het kampioenenbal uitgeschakeld door de Oekraïeners. De UEFA laat weten dat vijf leden van het Uitvoerend Comité daar snel over zullen beslissen. Metalist Kharkiv kan zijn schorsing wel nog aanvechten bij het Internationaal Sporttribunaal (TAS) in Zwitserland. (Belga/KVDA)