Nadat pogingen mislukten om in België Mémé Tchité of Tom De Sutter los te weken bij respectievelijk Standard en Anderlecht, begon Al Shabab goed aan de hervatting van de Saudi-Arabische competitie.

Een 4-0-zege tegen het laag geklasseerde Najran zorgde er voor dat coach Michel Preud'homme over Al Ahli sprong in de tussenstand, want de werkgever van Amad Al-Hosni (ex-Charleroi) en Victor Simões de Oliveira (ex-Club Brugge en Beerschot) geraakte thuis, na een 3-0-voorsprong, niet verder dan een spectaculair 3-3-gelijkspel tegen Al Fateh.

Vooral de Braziliaanse spits Wendel (29, ex-Bordeaux) speelde zich in de kijker met twee goals. Komende dinsdag gaat Al Shabab op bezoek bij Al Taawon, de voorlaatste. (FV)

Nadat pogingen mislukten om in België Mémé Tchité of Tom De Sutter los te weken bij respectievelijk Standard en Anderlecht, begon Al Shabab goed aan de hervatting van de Saudi-Arabische competitie. Een 4-0-zege tegen het laag geklasseerde Najran zorgde er voor dat coach Michel Preud'homme over Al Ahli sprong in de tussenstand, want de werkgever van Amad Al-Hosni (ex-Charleroi) en Victor Simões de Oliveira (ex-Club Brugge en Beerschot) geraakte thuis, na een 3-0-voorsprong, niet verder dan een spectaculair 3-3-gelijkspel tegen Al Fateh. Vooral de Braziliaanse spits Wendel (29, ex-Bordeaux) speelde zich in de kijker met twee goals. Komende dinsdag gaat Al Shabab op bezoek bij Al Taawon, de voorlaatste. (FV)