Oud-doelman Michel Preud'homme blijft de goede resultaten opstapelen bij Al Shabab in Saudi-Arabië. De voormalige trainer van Standard en AA Gent eindigde gedeeld tweede met Al Hilal in het kampioenschap na Al Fathe en plaatste zich voor de volgende ronde van de King's cup. Al-Ra'ed werd in de kwartfinale met 2-0 opzij gezet (zie video). Preud'homme zag zijn ploeg op voorsprong klimmen na een knap kopbaldoelpunt. Na wat gestuntel bij de bezoekers zette Al Shabab na 70 minuten het eindresultaat op het bord.

In de Aziatische Champions League loodste Preud'homme zijn club naar de achtste finales dankzij een 2-1 overwinning tegen Al Jazira. Op 14 mei staat de heenwedstrijd tegen het Qatarese Al Gharafa op het programma.

Preud'homme verlengde ondertussen zijn contract tot 2016. Emilio Ferrera zit als rechterhand naast hem op de invallersbank, samen met onder andere assistent Stan Van den Buijs, doelmannentrainer Dany Verlinden en fysical coach Renaat Philippaerts.

Oud-doelman Michel Preud'homme blijft de goede resultaten opstapelen bij Al Shabab in Saudi-Arabië. De voormalige trainer van Standard en AA Gent eindigde gedeeld tweede met Al Hilal in het kampioenschap na Al Fathe en plaatste zich voor de volgende ronde van de King's cup. Al-Ra'ed werd in de kwartfinale met 2-0 opzij gezet (zie video). Preud'homme zag zijn ploeg op voorsprong klimmen na een knap kopbaldoelpunt. Na wat gestuntel bij de bezoekers zette Al Shabab na 70 minuten het eindresultaat op het bord.In de Aziatische Champions League loodste Preud'homme zijn club naar de achtste finales dankzij een 2-1 overwinning tegen Al Jazira. Op 14 mei staat de heenwedstrijd tegen het Qatarese Al Gharafa op het programma.Preud'homme verlengde ondertussen zijn contract tot 2016. Emilio Ferrera zit als rechterhand naast hem op de invallersbank, samen met onder andere assistent Stan Van den Buijs, doelmannentrainer Dany Verlinden en fysical coach Renaat Philippaerts.