Rode Duivel Simon Mignolet boekte met Sunderland een knappe 0-3 overwinning op het veld van aartsrivaal Newcastle. Dankzij de driepunter doet Sunderland een gouden zaak voor het behoud. Het was de eerste zege onder de excentrieke Italiaanse oud-spits Paolo Di Canio, die bij het laatste doelpunt helemaal uit zijn dak ging (zie filmpje). Er kwam zo ook een einde aan de zwakke reeks van negen wedstrijden zonder overwinning.

Sterkhouder Mignolet keepte een goede wedstrijd. Big Si hield voor de tiende keer dit seizoen de nul. Hij toverde opnieuw enkele knappe reflexen uit zijn mouwen en had een mooi aandeel in het succes. Zijn goede prestaties blijven overigens niet onopgemerkt. Onder andere Arsenal houdt de Sunderlandgoalie nauwlettend in het oog. (NN)

Rode Duivel Simon Mignolet boekte met Sunderland een knappe 0-3 overwinning op het veld van aartsrivaal Newcastle. Dankzij de driepunter doet Sunderland een gouden zaak voor het behoud. Het was de eerste zege onder de excentrieke Italiaanse oud-spits Paolo Di Canio, die bij het laatste doelpunt helemaal uit zijn dak ging (zie filmpje). Er kwam zo ook een einde aan de zwakke reeks van negen wedstrijden zonder overwinning.Sterkhouder Mignolet keepte een goede wedstrijd. Big Si hield voor de tiende keer dit seizoen de nul. Hij toverde opnieuw enkele knappe reflexen uit zijn mouwen en had een mooi aandeel in het succes. Zijn goede prestaties blijven overigens niet onopgemerkt. Onder andere Arsenal houdt de Sunderlandgoalie nauwlettend in het oog. (NN)