Mignolet kreeg in Sunderland ook de indruk dat de club hem echt wilde. Het aangeboden contract van vijf seizoenen bewijst dat ook. In Engeland zal hij wel tweede keeper zijn, na topkeeper Craig Gordon.

Maar: "Gordon is heel blessuregevoelig," zegt Nico Vaesen, de makelaar die Mignolet aanbeval, "Simon zal zeker zijn kans krijgen in het eerste elftal."

Sunderland zou anderhalf miljoen euro voor Mignolet veil hebben, maar STVV moet nog akkoord gaan met dat bod.

Een mogelijke opvolger voor Mignolet bij STVV is Mark Volders, die vorig seizoen zonder club kwam te staan na het faillissement van Moeskroen.

(GF/PT'K)

Mignolet kreeg in Sunderland ook de indruk dat de club hem echt wilde. Het aangeboden contract van vijf seizoenen bewijst dat ook. In Engeland zal hij wel tweede keeper zijn, na topkeeper Craig Gordon. Maar: "Gordon is heel blessuregevoelig," zegt Nico Vaesen, de makelaar die Mignolet aanbeval, "Simon zal zeker zijn kans krijgen in het eerste elftal." Sunderland zou anderhalf miljoen euro voor Mignolet veil hebben, maar STVV moet nog akkoord gaan met dat bod. Een mogelijke opvolger voor Mignolet bij STVV is Mark Volders, die vorig seizoen zonder club kwam te staan na het faillissement van Moeskroen. (GF/PT'K)