Volgens Mihajlovic is België zowaar de groepsfavoriet in de kwalificatiepoule voor het WK 2014. "In de Premier League zijn de Belgen talrijk: Kompany, Vermaelen, Vertonghen, Fellaini, Dembélé, Hazard, Lukaku, en dan vergeet ik er zeker nog", zegt de Servische coach.

"Iedereen is onder de indruk van die overvloed aan Belgisch talent, ik niet in het minst. Dat is ook waarom België in onze kwalificatiepoule de favoriet is. Iedereen denkt er zo over."

"Dat wil niet zeggen dat ik niet met Servië ook naar het WK wil. Mijn jonge groep zou met een kwalificatie enorm veel tijd winnen. Maar iedereen maakt kans: België, Kroatië, Servië... En ook tripjes naar Skopje, Cardiff of Glasgow zijn verre van makkelijk."

"Niettemin is België op papier kandidaat nummer één. Op het veld is het altijd een beetje anders: ik respecteer de Rode Duivels, maar ik ben niet bang van hen. Van niemand trouwens. Servië is in staat om eender welke nationale ploeg te verslaan, op voorwaarde dat iedereen de gemaakte afspraken naleeft." (PB)

Volgens Mihajlovic is België zowaar de groepsfavoriet in de kwalificatiepoule voor het WK 2014. "In de Premier League zijn de Belgen talrijk: Kompany, Vermaelen, Vertonghen, Fellaini, Dembélé, Hazard, Lukaku, en dan vergeet ik er zeker nog", zegt de Servische coach. "Iedereen is onder de indruk van die overvloed aan Belgisch talent, ik niet in het minst. Dat is ook waarom België in onze kwalificatiepoule de favoriet is. Iedereen denkt er zo over.""Dat wil niet zeggen dat ik niet met Servië ook naar het WK wil. Mijn jonge groep zou met een kwalificatie enorm veel tijd winnen. Maar iedereen maakt kans: België, Kroatië, Servië... En ook tripjes naar Skopje, Cardiff of Glasgow zijn verre van makkelijk.""Niettemin is België op papier kandidaat nummer één. Op het veld is het altijd een beetje anders: ik respecteer de Rode Duivels, maar ik ben niet bang van hen. Van niemand trouwens. Servië is in staat om eender welke nationale ploeg te verslaan, op voorwaarde dat iedereen de gemaakte afspraken naleeft." (PB)