José Mourinho heeft in een interview met de BBC-radio gezegd dat hij in de toekomst opnieuw een Engelse club wil gaan trainen. De Portugees denkt aan een terugkeer in 2014, wanneer zijn Spaanse avontuur bij de Koninklijke erop zit.

"Ik ben heel gelukkig bij Real Madrid, dit is een prachtige ervaring voor me. Voor mij is dit de grootste club uit de voetbalgeschiedenis en ik wou de kans om hier te werken niet laten liggen. Maar mijn passie, dat isEngeland en mijn volgende doel is om naar daar terug te keren en er langer te blijven", vertelde Mourinho. "Vind voor mij een club binnen twee jaar, een mooie club", besloot hij

In 2004 ruilde Mourinho Porto voor Chelsea, waar hij tot september 2007 zou blijven. In die drie jaar won 'The Special One' met de Blues twee Engelse landstitels, één keer de FA Cup en twee keer de League Cup. Het contract van de 48-jarige Portugees bij Real loopt nog tot juni 2014. (Belga/INM)

José Mourinho heeft in een interview met de BBC-radio gezegd dat hij in de toekomst opnieuw een Engelse club wil gaan trainen. De Portugees denkt aan een terugkeer in 2014, wanneer zijn Spaanse avontuur bij de Koninklijke erop zit. "Ik ben heel gelukkig bij Real Madrid, dit is een prachtige ervaring voor me. Voor mij is dit de grootste club uit de voetbalgeschiedenis en ik wou de kans om hier te werken niet laten liggen. Maar mijn passie, dat isEngeland en mijn volgende doel is om naar daar terug te keren en er langer te blijven", vertelde Mourinho. "Vind voor mij een club binnen twee jaar, een mooie club", besloot hij In 2004 ruilde Mourinho Porto voor Chelsea, waar hij tot september 2007 zou blijven. In die drie jaar won 'The Special One' met de Blues twee Engelse landstitels, één keer de FA Cup en twee keer de League Cup. Het contract van de 48-jarige Portugees bij Real loopt nog tot juni 2014. (Belga/INM)