"Het is voor mij een eer te tekenen bij een van de grootste voetbalclubs", zegt Jovanovic op de website van Liverpool. "Ik kijk er heel erg naar uit om met manager Hodgson samen te werken en de nieuwe ploegmaats te vervoegen op het trainingskamp in Zwitserland."

De 29-jarige aanvaller speelde de voorbije vier jaar voor Standard. Met de Luikse club won hij onder andere twee Belgische landstitels en schitterde hij in Europa.

Jovanovic was ook met Servië actief op het WK in Zuid-Afrika, maar kon zich in een groep met Duitsland, Ghana en Servië niet plaatsen voor de achtste finales.

"Het is voor mij een eer te tekenen bij een van de grootste voetbalclubs", zegt Jovanovic op de website van Liverpool. "Ik kijk er heel erg naar uit om met manager Hodgson samen te werken en de nieuwe ploegmaats te vervoegen op het trainingskamp in Zwitserland." De 29-jarige aanvaller speelde de voorbije vier jaar voor Standard. Met de Luikse club won hij onder andere twee Belgische landstitels en schitterde hij in Europa. Jovanovic was ook met Servië actief op het WK in Zuid-Afrika, maar kon zich in een groep met Duitsland, Ghana en Servië niet plaatsen voor de achtste finales.