"We hebben alles geprobeerd, alle behandelingen getest maar Klose blijft veel hinder aan de knie ondervinden", zei de Duitse bondscoach Joachim Löw vandaag. Klose miste vrijdag ook al de partij in Turkije (1-3).

Achter de beschikbaarheid van middenvelder Bastian Schweinsteiger (dij) en verdediger Jérôme Boateng (spierletsel) blijft een vraagteken staan.

Wel opnieuw fit is draaischijf Mesut Özil. De middenvelder van Real Madrid ontbrak tegen Turkije maar is hersteld van zijn achillespeesletsel. (Belga/KVDA)

"We hebben alles geprobeerd, alle behandelingen getest maar Klose blijft veel hinder aan de knie ondervinden", zei de Duitse bondscoach Joachim Löw vandaag. Klose miste vrijdag ook al de partij in Turkije (1-3).Achter de beschikbaarheid van middenvelder Bastian Schweinsteiger (dij) en verdediger Jérôme Boateng (spierletsel) blijft een vraagteken staan. Wel opnieuw fit is draaischijf Mesut Özil. De middenvelder van Real Madrid ontbrak tegen Turkije maar is hersteld van zijn achillespeesletsel. (Belga/KVDA)