Miroslav Stoch heeft op het FIFA Gala in Zürich de Ferenc Puskas Award gekregen, de prijs waarmee de Wereldvoetbalbond het mooiste doelpunt van het voorbije jaar bekroont.

De Slovaakse international van het Turkse Fenerbahçe haalde het voor de Colombiaan Radamel Falcao (Atletico Madrid) en de Braziliaan Neymar (Santos).

Stoch werd bekroond voor zijn knappe volley van net buiten de zestien in het competitieduel tegen Gençlerbirligi.

De Ferenc Puskas Award werd in 2009 in het leven geroepen en toen gewonnen door de Portugees Cristiano Ronaldo. Een jaar later was de Turk Hamit Altintop de laureaat en in 2011 ging de trofee naar Neymar.

Miroslav Stoch heeft op het FIFA Gala in Zürich de Ferenc Puskas Award gekregen, de prijs waarmee de Wereldvoetbalbond het mooiste doelpunt van het voorbije jaar bekroont. De Slovaakse international van het Turkse Fenerbahçe haalde het voor de Colombiaan Radamel Falcao (Atletico Madrid) en de Braziliaan Neymar (Santos). Stoch werd bekroond voor zijn knappe volley van net buiten de zestien in het competitieduel tegen Gençlerbirligi. De Ferenc Puskas Award werd in 2009 in het leven geroepen en toen gewonnen door de Portugees Cristiano Ronaldo. Een jaar later was de Turk Hamit Altintop de laureaat en in 2011 ging de trofee naar Neymar.