Udinese-speler Maicosuel zal behoorlijk slecht geslapen hebben na de uitschakeling van zijn team tegen Sporting Braga in de play-offs van de Champions League.

Zowel de heen- als de terugwedstrijd eindigden op 1-1 en ook in de verlengingen werd niet gescoord, zodat strafschoppen moesten uitmaken of de Italianen dan wel de Portugezen naar de groepsfase van het kampioenenbal mochten.

In die strafschoppenreeks scoorden alle aangeduide spelers, behalve Maicosuel. De Braziliaan wilde de doelman van Braga verschalken met een panenka, maar faalde jammerlijk. Een dure misser, zo bleek dus achteraf. (KVDA)

Udinese-speler Maicosuel zal behoorlijk slecht geslapen hebben na de uitschakeling van zijn team tegen Sporting Braga in de play-offs van de Champions League. Zowel de heen- als de terugwedstrijd eindigden op 1-1 en ook in de verlengingen werd niet gescoord, zodat strafschoppen moesten uitmaken of de Italianen dan wel de Portugezen naar de groepsfase van het kampioenenbal mochten. In die strafschoppenreeks scoorden alle aangeduide spelers, behalve Maicosuel. De Braziliaan wilde de doelman van Braga verschalken met een panenka, maar faalde jammerlijk. Een dure misser, zo bleek dus achteraf. (KVDA)