Dat hebben de voormalige Engelse international en de club aangekondigd.

De club onthulde ook zijn logo, met twee reigers voor een ondergaande zon. Er zijn zeven zonnestralen te zien 'als hommage aan de carrière van David Beckham'.

De voormalige speler van onder meer Manchester United, Real Madrid, AC Milan en Paris Saint-Germain droeg tijdens zijn carrière het rugnummer 7. In Romeinse cijfers staat verder 2020 op het logo, het jaar waarin de club gelanceerd wordt.

Stadion

Vier jaar geleden kondigde Beckham, 43 jaar intussen, zijn plan aan om een MLS-team in Miami op te richten. Door onder meer tegenkanting van de inwoners van de stad had hij moeite om een stadion te bouwen.

Samen met geldschieters Jose en Jorge Mas heeft hij nu een golfcomplex gekocht, waar het nieuwe stadion moet komen. Die plannen dienen echter nog goedgekeurd te worden door de stad.

Dat hebben de voormalige Engelse international en de club aangekondigd.De club onthulde ook zijn logo, met twee reigers voor een ondergaande zon. Er zijn zeven zonnestralen te zien 'als hommage aan de carrière van David Beckham'. De voormalige speler van onder meer Manchester United, Real Madrid, AC Milan en Paris Saint-Germain droeg tijdens zijn carrière het rugnummer 7. In Romeinse cijfers staat verder 2020 op het logo, het jaar waarin de club gelanceerd wordt.Vier jaar geleden kondigde Beckham, 43 jaar intussen, zijn plan aan om een MLS-team in Miami op te richten. Door onder meer tegenkanting van de inwoners van de stad had hij moeite om een stadion te bouwen. Samen met geldschieters Jose en Jorge Mas heeft hij nu een golfcomplex gekocht, waar het nieuwe stadion moet komen. Die plannen dienen echter nog goedgekeurd te worden door de stad.