Dat zei Salah zondag in een boodschap op Twitter.

'Ik heb een zware nacht achter de rug, maar ik ben een vechter', tweette Salah. 'Tegen de verwachtingen in, blijf ik er vertrouwen in hebben dat ik in Rusland zal zijn om jullie allemaal trots te maken. Jullie liefde en steun zullen mij de kracht geven die ik nodig heb.'

De Egyptische smaakmaker van Liverpool raakte in de finale van de Champions League tegen Real Madrid al na een half uur geblesseerd bij een duel met Sergio Ramos. De aanvoerder van de Madrilenen ging aan de arm van Salah hangen, waardoor de Egyptenaar viel en ongelukkig op zijn schouder landde.

Salah liet na de wedstrijd röntgenfoto's maken, maar daarover communiceerde hij niet.

Egypte

Salah leidde zijn land voor het eerst sinds 1990 naar het WK. De aanvaller van Liverpool maakte dit seizoen bij elkaar 44 doelpunten voor zijn club. In Rusland neemt Egypte het in groep A op tegen het gastland, Saudi-Arabië en Uruguay.

President

Dat het verlies van Salah een enorme aderlating zou zijn voor Egypte, blijkt ook uit een tweet van president Abdel Fattah al-Sissi. Die wenst de aanvaller een spoedig herstel toe.

'Mijn diepste wens is voor de Egyptische held Mohamed Salah om te herstellen van zijn blessure. Ik hoop dat hij snel opnieuw op het veld staat en een Egyptische ster zal blijven', tweette al-Sissi zondag.

Dat zei Salah zondag in een boodschap op Twitter.'Ik heb een zware nacht achter de rug, maar ik ben een vechter', tweette Salah. 'Tegen de verwachtingen in, blijf ik er vertrouwen in hebben dat ik in Rusland zal zijn om jullie allemaal trots te maken. Jullie liefde en steun zullen mij de kracht geven die ik nodig heb.'De Egyptische smaakmaker van Liverpool raakte in de finale van de Champions League tegen Real Madrid al na een half uur geblesseerd bij een duel met Sergio Ramos. De aanvoerder van de Madrilenen ging aan de arm van Salah hangen, waardoor de Egyptenaar viel en ongelukkig op zijn schouder landde. Salah liet na de wedstrijd röntgenfoto's maken, maar daarover communiceerde hij niet. Salah leidde zijn land voor het eerst sinds 1990 naar het WK. De aanvaller van Liverpool maakte dit seizoen bij elkaar 44 doelpunten voor zijn club. In Rusland neemt Egypte het in groep A op tegen het gastland, Saudi-Arabië en Uruguay.Dat het verlies van Salah een enorme aderlating zou zijn voor Egypte, blijkt ook uit een tweet van president Abdel Fattah al-Sissi. Die wenst de aanvaller een spoedig herstel toe. 'Mijn diepste wens is voor de Egyptische held Mohamed Salah om te herstellen van zijn blessure. Ik hoop dat hij snel opnieuw op het veld staat en een Egyptische ster zal blijven', tweette al-Sissi zondag.