Het Franse gerecht voert een onderzoek naar mogelijke matchfixing bij de Champions League-wedstrijd van vorige week woensdag tussen Paris Saint-Germain en het Servische Rode Ster Belgrado. Dat meldt het Franse L'Equipe. De wedstrijd eindigde op 6-1.

De Europese voetbalfederatie UEFA was enkele dagen voor de wedstrijd getipt dat een bestuurslid van Rode Ster van plan was om enkele miljoenen euro's in te zetten op een nederlaag van zijn team met vijf doelpunten verschil. De UEFA bracht daarop het Franse parket op de hoogte.

Het Franse gerecht voert een onderzoek naar mogelijke matchfixing bij de Champions League-wedstrijd van vorige week woensdag tussen Paris Saint-Germain en het Servische Rode Ster Belgrado. Dat meldt het Franse L'Equipe. De wedstrijd eindigde op 6-1.De Europese voetbalfederatie UEFA was enkele dagen voor de wedstrijd getipt dat een bestuurslid van Rode Ster van plan was om enkele miljoenen euro's in te zetten op een nederlaag van zijn team met vijf doelpunten verschil. De UEFA bracht daarop het Franse parket op de hoogte.