Dagano (ex-Beerschot en -Genk) speelt met Burkina Faso de finale van de Afrika Cup. De 32-jarige spits sluit een terugkeer naar België niet uit.
"Ik lig nog vier maanden onder contract, daarna ben ik een vrije speler en wil ik naar België terugkeren", zei Dagano, die nu in Qatar speelt, eind januari nog.

"Waarom niet naar Beerschot? Ik hou van Antwerpen, ik sta daar zeker voor open."

Dagano is Beerschot nooit vergeten. "In Frankrijk volgde ik de matchen op tv, maar in het Midden-Oosten is dat moeilijker. Het doet me pijn dat de club zo laag staat."

Gouden duo met Sonck

In 2008 maakte de aanvaller de overstap naar Qatar. Hij speelde er voor Al-Khor, Al-Siliva en sinds januari 2012 voor Lekwiya Sports Club, waar Erik Gerets trainer is.

Dagano's eerste club in Europa was Germinal Beerschot. Na één seizoen stapte hij over naar Racing Genk, waar hij de spitsbroeder van Wesley Sonck was en in 2002 landskampioen werd. In dat zelfde jaar won hij ook de prijs voor de beste Afrikaans voetballer in de Belgische competitie, de Ebbenhouten Schoen.

Later speelde hij in Frankrijk bij EA Guingamp en FC Sochaux. Daarmee won hij in 2007 de bekerfinale, waarin hij overigens scoorde. (SC)

Dagano (ex-Beerschot en -Genk) speelt met Burkina Faso de finale van de Afrika Cup. De 32-jarige spits sluit een terugkeer naar België niet uit. "Ik lig nog vier maanden onder contract, daarna ben ik een vrije speler en wil ik naar België terugkeren", zei Dagano, die nu in Qatar speelt, eind januari nog. "Waarom niet naar Beerschot? Ik hou van Antwerpen, ik sta daar zeker voor open." Dagano is Beerschot nooit vergeten. "In Frankrijk volgde ik de matchen op tv, maar in het Midden-Oosten is dat moeilijker. Het doet me pijn dat de club zo laag staat."Gouden duo met SonckIn 2008 maakte de aanvaller de overstap naar Qatar. Hij speelde er voor Al-Khor, Al-Siliva en sinds januari 2012 voor Lekwiya Sports Club, waar Erik Gerets trainer is.Dagano's eerste club in Europa was Germinal Beerschot. Na één seizoen stapte hij over naar Racing Genk, waar hij de spitsbroeder van Wesley Sonck was en in 2002 landskampioen werd. In dat zelfde jaar won hij ook de prijs voor de beste Afrikaans voetballer in de Belgische competitie, de Ebbenhouten Schoen. Later speelde hij in Frankrijk bij EA Guingamp en FC Sochaux. Daarmee won hij in 2007 de bekerfinale, waarin hij overigens scoorde. (SC)