FC Barcelona heeft zijn eerste prijs van het seizoen te pakken. De Spaanse landskampioen veroverde woensdagavond de Super Copa na 3-2 winst tegen aartsrivaal Real Madrid in de terugwedstrijd in Nou Camp. De heenmatch was op 2-2 geëindigd. Bij Real toonde coach José Mourinho zich zoals steeds klein in de nederlaag.

In een tumultueuze slotfase werd Realverdediger Marcelo uitgesloten na een zware tackle op de bij Barcelona debuterende Cesc Fabregas. De poppen gingen aan het dansen en ook David Villa en Mesut Özil moesten het veld nog verlaten.

In de chaos stapte Mourinho naar de assistent-trainer van Barcelona Francesc Vilanova en trok aan het oor van de man:

Bij een 2-1-voorsprong voor Barcelona had Mourinho ook al een stankgebaar gemaakt toen Lionel Messi en Dani Alves vlak voor hem aan de zijlijn kwamen:

FC Barcelona heeft zijn eerste prijs van het seizoen te pakken. De Spaanse landskampioen veroverde woensdagavond de Super Copa na 3-2 winst tegen aartsrivaal Real Madrid in de terugwedstrijd in Nou Camp. De heenmatch was op 2-2 geëindigd. Bij Real toonde coach José Mourinho zich zoals steeds klein in de nederlaag. In een tumultueuze slotfase werd Realverdediger Marcelo uitgesloten na een zware tackle op de bij Barcelona debuterende Cesc Fabregas. De poppen gingen aan het dansen en ook David Villa en Mesut Özil moesten het veld nog verlaten. In de chaos stapte Mourinho naar de assistent-trainer van Barcelona Francesc Vilanova en trok aan het oor van de man: Bij een 2-1-voorsprong voor Barcelona had Mourinho ook al een stankgebaar gemaakt toen Lionel Messi en Dani Alves vlak voor hem aan de zijlijn kwamen: