Een bron dicht bij de Londense club bevestigt de overgang. "Het is officieel: Mourinho is terug. Club, spelers en fans zijn in de wolken met zijn komst."

The Special One zou in vier jaar tijd maar liefst om en bij de 46 miljoen euro verdienen. Verwacht wordt dat hij in de loop van volgende week wordt voorgesteld op Stamford Bridge.

Tweedaags bezoek aan Londen

Begin deze week bracht de 50-jarige Mourinho al een tweedaags bezoekje aan Londen, vermoedelijk tekende hij dan het contract. De Portugees gaf een andere verklaring voor zijn acte de présence. "Ik wil de play-offfinale tussen Crystal Palace en Watford bekijken en nadien enkele vrienden opzoeken."

Het ziet ernaar uit dat Mourinho's eerste wedstrijd als coach van de Londenaren de vriendschappelijke wedstrijd tegen Singha All Stars XI (Thailand) wordt, in het kader van de Far East Tour als voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Begin augustus neemt Chelsea het op tegen Inter Milaan en Real Madrid, twee van zijn ex-clubs, tijdens de 'International Champions Cup' in de VS.

Palmares

Met Porto won Mourinho in 2004 de Champions League, na twee titels en de nationale beker. Nadien pakte hij ook met Chelsea twee landstitels, een FA Cup, Community Shield en tweemaal de League Cup.

In 2008 trok hij naar het Italiaanse Inter Milaan, waar hij opnieuw successen behaalde. Met de Nerazzuri won hij - opnieuw - twee kampioenschappen, de Champions League, de Italiaanse beker en Supercup.

Omdat hij Real Madrid naar 'slechts' drie prijzen leidde (titel, beker, supercup) in drie jaar, met het afgelopen seizoen zonder enige trofee, sprak hij zelf van zijn "slechtste seizoen ooit". Mourinho had een stroeve relatie met de Madridfans, die maar moeilijk konden verkroppen dat hun publiekslieveling Iker Casillas op de bank verzeilde. (ML)

Een bron dicht bij de Londense club bevestigt de overgang. "Het is officieel: Mourinho is terug. Club, spelers en fans zijn in de wolken met zijn komst." The Special One zou in vier jaar tijd maar liefst om en bij de 46 miljoen euro verdienen. Verwacht wordt dat hij in de loop van volgende week wordt voorgesteld op Stamford Bridge. Tweedaags bezoek aan LondenBegin deze week bracht de 50-jarige Mourinho al een tweedaags bezoekje aan Londen, vermoedelijk tekende hij dan het contract. De Portugees gaf een andere verklaring voor zijn acte de présence. "Ik wil de play-offfinale tussen Crystal Palace en Watford bekijken en nadien enkele vrienden opzoeken."Het ziet ernaar uit dat Mourinho's eerste wedstrijd als coach van de Londenaren de vriendschappelijke wedstrijd tegen Singha All Stars XI (Thailand) wordt, in het kader van de Far East Tour als voorbereiding op het nieuwe seizoen.Begin augustus neemt Chelsea het op tegen Inter Milaan en Real Madrid, twee van zijn ex-clubs, tijdens de 'International Champions Cup' in de VS. PalmaresMet Porto won Mourinho in 2004 de Champions League, na twee titels en de nationale beker. Nadien pakte hij ook met Chelsea twee landstitels, een FA Cup, Community Shield en tweemaal de League Cup.In 2008 trok hij naar het Italiaanse Inter Milaan, waar hij opnieuw successen behaalde. Met de Nerazzuri won hij - opnieuw - twee kampioenschappen, de Champions League, de Italiaanse beker en Supercup. Omdat hij Real Madrid naar 'slechts' drie prijzen leidde (titel, beker, supercup) in drie jaar, met het afgelopen seizoen zonder enige trofee, sprak hij zelf van zijn "slechtste seizoen ooit". Mourinho had een stroeve relatie met de Madridfans, die maar moeilijk konden verkroppen dat hun publiekslieveling Iker Casillas op de bank verzeilde. (ML)