De prestaties van de Londense ploeg zijn nog niet om over naar huis te schrijven. Getuige daarvan de teleurstellende zeventiende plaats na elf speeldagen met amper tien punten.

Maar het team van de Nederlandse coach Martin Jol begint wel almaar beter te spelen. De oud-trainer van Ajax is vooral te spreken over onze landgenoot Moussa Dembélé (24), die een grote toekomst voor zich heeft volgens Jol.

"Een ongelofelijk talentvolle speler", verklaarde hij onlangs. "In een paar maanden, misschien een jaar zit hij op hetzelfde niveau als Rafael van der Vaart. Moussa zal leren en zich verder ontwikkelen tot hij een van de betere spelers van de Premier League is."

Afgelopen zomer wilde Tottenham blijkbaar de spits van de Cottagers overnemen, maar Fulham hield Dembélé aan zijn tot 2014 lopende verbintenis. (FV)

De prestaties van de Londense ploeg zijn nog niet om over naar huis te schrijven. Getuige daarvan de teleurstellende zeventiende plaats na elf speeldagen met amper tien punten. Maar het team van de Nederlandse coach Martin Jol begint wel almaar beter te spelen. De oud-trainer van Ajax is vooral te spreken over onze landgenoot Moussa Dembélé (24), die een grote toekomst voor zich heeft volgens Jol. "Een ongelofelijk talentvolle speler", verklaarde hij onlangs. "In een paar maanden, misschien een jaar zit hij op hetzelfde niveau als Rafael van der Vaart. Moussa zal leren en zich verder ontwikkelen tot hij een van de betere spelers van de Premier League is." Afgelopen zomer wilde Tottenham blijkbaar de spits van de Cottagers overnemen, maar Fulham hield Dembélé aan zijn tot 2014 lopende verbintenis. (FV)