Rode Duivel Nacer Chadli (22) heeft na twee maanden blessureleed voor het eerst weer deelgenomen aan de groepstraining bij FC Twente. De Nederlandse bekerwinnaar verwacht de rentree van Chadli op 15 oktober.

Dat melden onze Nederlandse collega's van Voetbal International (VI). Door een ontsteking in de knie kwam Chadli dit seizoen nog niet in actie voor Twente. De afgelopen weken werkte hij in België aan zijn herstel.

Chadli zelf hoopte fit te geraken voor de Europa Leaguewedstrijd van komende donderdag tegen het Poolse Wisla Krakau en het daaropvolgende competitieduel tegen Excelsior, maar die wedstrijden komen te vroeg. Via speeltijd in die matchen hoopte Chadli een selectie af te dwingen voor de cruciale EK-kwalificatiewedstrijden van de Rode Duivels tegen Kazachstan en Duitsland volgende week, aldus VI. (KVDA)

Rode Duivel Nacer Chadli (22) heeft na twee maanden blessureleed voor het eerst weer deelgenomen aan de groepstraining bij FC Twente. De Nederlandse bekerwinnaar verwacht de rentree van Chadli op 15 oktober. Dat melden onze Nederlandse collega's van Voetbal International (VI). Door een ontsteking in de knie kwam Chadli dit seizoen nog niet in actie voor Twente. De afgelopen weken werkte hij in België aan zijn herstel. Chadli zelf hoopte fit te geraken voor de Europa Leaguewedstrijd van komende donderdag tegen het Poolse Wisla Krakau en het daaropvolgende competitieduel tegen Excelsior, maar die wedstrijden komen te vroeg. Via speeltijd in die matchen hoopte Chadli een selectie af te dwingen voor de cruciale EK-kwalificatiewedstrijden van de Rode Duivels tegen Kazachstan en Duitsland volgende week, aldus VI. (KVDA)