Rode Duivel Nacer Chadli verlaat het Nederlandse FC Twente en trekt voor een transfersom van zeven miljoen euro naar het Engelse Tottenham Hotspur. Dat meldt de Franstalige krantengroep Sudpresse. Volgens Sudpresse had Twente een eerste bod van de Spurs geweigerd. De club van collega-Rode Duivels Moussa Dembélé en Jan Vertonghen zou daarna echter met een verbeterd voorstel over de brug gekomen zijn, waarna Twente akkoord ging met de transfer.

De bijna 24-jarige Chadli speelt sinds 2010 bij Twente en groeide er uit tot een onmisbare pion op het middenveld. Eerder wees hij al een bod van het Oekraïense Shakhtar Donetsk af omdat de Rode Duivel zijn zinnen op de Premier League had gezet. (Belga/INM) Herbekijk één van Chadli's mooiste doelpunten voor FC Twente:

Rode Duivel Nacer Chadli verlaat het Nederlandse FC Twente en trekt voor een transfersom van zeven miljoen euro naar het Engelse Tottenham Hotspur. Dat meldt de Franstalige krantengroep Sudpresse. Volgens Sudpresse had Twente een eerste bod van de Spurs geweigerd. De club van collega-Rode Duivels Moussa Dembélé en Jan Vertonghen zou daarna echter met een verbeterd voorstel over de brug gekomen zijn, waarna Twente akkoord ging met de transfer. De bijna 24-jarige Chadli speelt sinds 2010 bij Twente en groeide er uit tot een onmisbare pion op het middenveld. Eerder wees hij al een bod van het Oekraïense Shakhtar Donetsk af omdat de Rode Duivel zijn zinnen op de Premier League had gezet. (Belga/INM) Herbekijk één van Chadli's mooiste doelpunten voor FC Twente: