Nacer Chadli (22) heeft donderdagavond, op de derde speeldag in groep K van de Europa League, met FC Twente op bezoek bij Odense (1-4 winst) zijn eerste speelminuten van het seizoen gekregen na een vervelende knieblessure. De Rode Duivel viel na 63 minuten in, zette drie minuten later de 0-3 op het bord en gaf in de slotfase ook nog de assist voor het vierde doelpunt.

"Ik ben blij dat ik er weer bij ben", zei Chadli na afloop. "Ik wilde gewoon zo snel mogelijk weer het veld in, kijken hoe het zou gaan. Het is prachtig dat ik dan meteen bij een paar beslissende acties betrokken was. Door die blessure heb ik een paar vervelende maanden gehad. Nu voel ik me bijna weer 100 procent."

Dankzij de ruime 1-4 zege komt de Nederlandse vicekampioen met zeven punten alleen aan de leiding in de groep voor Fulham (4), Odense (3) en Wisla Krakau (3). (Belga/KVDA)

Spoel voor het doelpunt van Chadli door naar 0:30

Nacer Chadli (22) heeft donderdagavond, op de derde speeldag in groep K van de Europa League, met FC Twente op bezoek bij Odense (1-4 winst) zijn eerste speelminuten van het seizoen gekregen na een vervelende knieblessure. De Rode Duivel viel na 63 minuten in, zette drie minuten later de 0-3 op het bord en gaf in de slotfase ook nog de assist voor het vierde doelpunt. "Ik ben blij dat ik er weer bij ben", zei Chadli na afloop. "Ik wilde gewoon zo snel mogelijk weer het veld in, kijken hoe het zou gaan. Het is prachtig dat ik dan meteen bij een paar beslissende acties betrokken was. Door die blessure heb ik een paar vervelende maanden gehad. Nu voel ik me bijna weer 100 procent."Dankzij de ruime 1-4 zege komt de Nederlandse vicekampioen met zeven punten alleen aan de leiding in de groep voor Fulham (4), Odense (3) en Wisla Krakau (3). (Belga/KVDA) Spoel voor het doelpunt van Chadli door naar 0:30