De 23-jarige flankspeler, die ook op de nummer tien uit de voeten kan, staat nog één jaar onder contract bij zijn club Twente. Naar verluidt zouden de Tukkers bereid zijn om binnenkort met de Oude Dame te onderhandelen.

De ex-speler van AGOVV kent een seizoen met ups en downs. Ondanks het vele blessureleed droeg hij zijn steentje bij aan het elftal, met 9 doelpunten in 21 wedstrijden. Twente staat met nog één wedstrijd voor de boeg op een teleurstellende zesde plaats. Het kan, bij winst in de topper tegen PSV, wel nog een plaats opschuiven en over Utrecht wippen.

Type Arjen Robben

Juventus werd afgelopen weekend voor de 29e keer officieel landskampioen. Ondanks de titel gaf trainer Antonio Conte te kennen dat hij graag een buitenspeler aan de kern wou toevoegen. Daarbij dacht hij eerder aan een type zoals Arjen Robben.

Ook al is er nog geen sprake van een overeenkomst met Chadli, nog is de transferhonger van de Bianconeri niet gestild. Juventus wil graag een scorende spits en het heeft al de Baskische aanvaller Fernando Llorente (Athlétic de Bilbao) aangekocht voor volgend seizoen. Nu zouden ze ook Realspits Gonzalo Higuain willen inlijven.

'Er is belangstelling van wel meer clubs'"Ik wist hier helemaal niets van. Maar natuurlijk ben ik gevleid door de interesse van zo'n grote club. Al heeft de Serie A de laatste jaren aan aanzien ingeboet. Er is belangstelling van wel meer clubs. Voorlopig richt ik me eerst op de play-offs met FC Twente en de interlands met België. Pas als ik vakantie heb ga ik nadenken over een beslissing. Ik ga mijn selectie bij België voor het WK in Brazilië niet op de helling zetten door een verkeerde transfer. Daarom sluit ik niet uit dat ik een jaar langer bij Twente blijf." (ML)

De 23-jarige flankspeler, die ook op de nummer tien uit de voeten kan, staat nog één jaar onder contract bij zijn club Twente. Naar verluidt zouden de Tukkers bereid zijn om binnenkort met de Oude Dame te onderhandelen. De ex-speler van AGOVV kent een seizoen met ups en downs. Ondanks het vele blessureleed droeg hij zijn steentje bij aan het elftal, met 9 doelpunten in 21 wedstrijden. Twente staat met nog één wedstrijd voor de boeg op een teleurstellende zesde plaats. Het kan, bij winst in de topper tegen PSV, wel nog een plaats opschuiven en over Utrecht wippen. Type Arjen Robben Juventus werd afgelopen weekend voor de 29e keer officieel landskampioen. Ondanks de titel gaf trainer Antonio Conte te kennen dat hij graag een buitenspeler aan de kern wou toevoegen. Daarbij dacht hij eerder aan een type zoals Arjen Robben. Ook al is er nog geen sprake van een overeenkomst met Chadli, nog is de transferhonger van de Bianconeri niet gestild. Juventus wil graag een scorende spits en het heeft al de Baskische aanvaller Fernando Llorente (Athlétic de Bilbao) aangekocht voor volgend seizoen. Nu zouden ze ook Realspits Gonzalo Higuain willen inlijven. 'Er is belangstelling van wel meer clubs'"Ik wist hier helemaal niets van. Maar natuurlijk ben ik gevleid door de interesse van zo'n grote club. Al heeft de Serie A de laatste jaren aan aanzien ingeboet. Er is belangstelling van wel meer clubs. Voorlopig richt ik me eerst op de play-offs met FC Twente en de interlands met België. Pas als ik vakantie heb ga ik nadenken over een beslissing. Ik ga mijn selectie bij België voor het WK in Brazilië niet op de helling zetten door een verkeerde transfer. Daarom sluit ik niet uit dat ik een jaar langer bij Twente blijf." (ML)