De belofteploeg, gecoach door ex-international Patrick Kluivert, haalde het met 0-2 bij PSV. Maar het belangrijkste nieuws voor trainer Co Adriaanse was dat de rentree van Chadli een einde maakte aan een hersteltraject van bijna drie maanden.

"De peesplaat van mijn knie was ontstoken", vertelde de 22-jarige linkerflankspeler in De Volkskrant. "Gevoelsmatig zit ik rond de zeventig procent. Het voelde een beetje onwennig aan, zeker in conditioneel opzicht. Nu moet ik vooral rustig mijn tijd nemen om terug te keren. Twente speelt niet slecht en er werden goede resultaten geboekt. Maar ik denk dat ik een beetje extra kan brengen. Alleen wil ik niets overhaasten." (FV)

De belofteploeg, gecoach door ex-international Patrick Kluivert, haalde het met 0-2 bij PSV. Maar het belangrijkste nieuws voor trainer Co Adriaanse was dat de rentree van Chadli een einde maakte aan een hersteltraject van bijna drie maanden. "De peesplaat van mijn knie was ontstoken", vertelde de 22-jarige linkerflankspeler in De Volkskrant. "Gevoelsmatig zit ik rond de zeventig procent. Het voelde een beetje onwennig aan, zeker in conditioneel opzicht. Nu moet ik vooral rustig mijn tijd nemen om terug te keren. Twente speelt niet slecht en er werden goede resultaten geboekt. Maar ik denk dat ik een beetje extra kan brengen. Alleen wil ik niets overhaasten." (FV)