Rode Duivel Radja Nainggolan is door de fans van zijn club AS Roma tot speler van het afgelopen seizoen verkozen. Dat meldt Roma op zijn website.

Stemmen

Nainggolan kreeg 29 procent van de stemmen en haalde het zo nipt van de Bosniër Edin Dzeko, de topschutter van de Serie A. Hij scoorde 28 procent scoorde. Mohamed Salah haalde 22 procent van de stemmen.

Meer dan 27.000 supporters brachten hun stem uit.

Sterk seizoen

Nainggolan heeft er met 37 wedstrijden, 11 doelpunten en 4 assists een sterk seizoen opzitten in de Serie A. Hij loodste Roma naar de tweede plaats en bijhorend ticket voor de Champions League.

'Het is een mooi signaal van de fans dat ik een goed seizoen achter de rug heb', reageert Nainggolan op de site van Roma. 'Maar zoals steeds heb ik dit alleen te danken aan mijn ploegmaats. Ik werk zelf ook altijd hard voor de ploeg, en ik denk dat de supporters dat waarderen.'

Lees ook: Nainggolans evolutie van breker naar bouwer

Rode Duivel Radja Nainggolan is door de fans van zijn club AS Roma tot speler van het afgelopen seizoen verkozen. Dat meldt Roma op zijn website. Nainggolan kreeg 29 procent van de stemmen en haalde het zo nipt van de Bosniër Edin Dzeko, de topschutter van de Serie A. Hij scoorde 28 procent scoorde. Mohamed Salah haalde 22 procent van de stemmen. Meer dan 27.000 supporters brachten hun stem uit. Nainggolan heeft er met 37 wedstrijden, 11 doelpunten en 4 assists een sterk seizoen opzitten in de Serie A. Hij loodste Roma naar de tweede plaats en bijhorend ticket voor de Champions League. 'Het is een mooi signaal van de fans dat ik een goed seizoen achter de rug heb', reageert Nainggolan op de site van Roma. 'Maar zoals steeds heb ik dit alleen te danken aan mijn ploegmaats. Ik werk zelf ook altijd hard voor de ploeg, en ik denk dat de supporters dat waarderen.'Lees ook: Nainggolans evolutie van breker naar bouwer