Burgemeester Dirk Claes (CD&V) van Rotselaar schat hun aantal op een duizendtal.

De organisatoren van Rock Werchter hadden vooraf aangekondigd dat de match niet zou worden uitgezonden op het festivalterrein. Er werd ook geen toelating gegeven om de match te tonen in campings of standen langs het terrein.

Vrijaf

Van de Nederlanders die op vrijdag normaal gesproken werken, neemt 61 procent een deel van de dag of de hele dag vrij om de wedstrijd van Oranje te kunnen volgen.

Dat blijkt uit de resultaten van de Wugly Oranje Quiz, een representatieve enquête op initiatief van Q&A Research.

Halve finale

Nederland - Brazilië wordt om 16u afgetrapt in het Nelson Mandela Bay-stadion van Port Elizabeth.

De winnaar van het duel neemt het dinsdag tijdens de halve finale in Kaapstad op tegen de winnaar van de wedstrijd Uruguay - Ghana.

Burgemeester Dirk Claes (CD&V) van Rotselaar schat hun aantal op een duizendtal. De organisatoren van Rock Werchter hadden vooraf aangekondigd dat de match niet zou worden uitgezonden op het festivalterrein. Er werd ook geen toelating gegeven om de match te tonen in campings of standen langs het terrein. Vrijaf Van de Nederlanders die op vrijdag normaal gesproken werken, neemt 61 procent een deel van de dag of de hele dag vrij om de wedstrijd van Oranje te kunnen volgen. Dat blijkt uit de resultaten van de Wugly Oranje Quiz, een representatieve enquête op initiatief van Q&A Research. Halve finale Nederland - Brazilië wordt om 16u afgetrapt in het Nelson Mandela Bay-stadion van Port Elizabeth. De winnaar van het duel neemt het dinsdag tijdens de halve finale in Kaapstad op tegen de winnaar van de wedstrijd Uruguay - Ghana.