"Over het resultaat kan ik niet klagen," zei van Marwijk donderdag na de 2-1-zege tegen Kameroen. "Maar we hebben niet goed gespeeld. Deze wedstrijd was de minste van de drie."

"Als we het tegen Slovakije (in de 1/8 finales, nvdr.) niet beter doen dan in de tweede helft tegen Kameroen, liggen we er uit. We zullen uit een ander vaatje moeten tappen."

Van Marwijk waarschuwt voor onderschatting van de Slovaken. "Ze schakelden Italië uit en maakten ook in de kwalificaties al indruk."

In de 73e minuut bracht Van Marwijk Arjen Robben in. "Maar dat betekent niet dat hij tegen Slovakije zal kunnen starten. Ik ben al blij dat hij dit kan. Een paar weken geleden dachten we nog dat hij het WK niet zou halen."

"Over het resultaat kan ik niet klagen," zei van Marwijk donderdag na de 2-1-zege tegen Kameroen. "Maar we hebben niet goed gespeeld. Deze wedstrijd was de minste van de drie." "Als we het tegen Slovakije (in de 1/8 finales, nvdr.) niet beter doen dan in de tweede helft tegen Kameroen, liggen we er uit. We zullen uit een ander vaatje moeten tappen." Van Marwijk waarschuwt voor onderschatting van de Slovaken. "Ze schakelden Italië uit en maakten ook in de kwalificaties al indruk." In de 73e minuut bracht Van Marwijk Arjen Robben in. "Maar dat betekent niet dat hij tegen Slovakije zal kunnen starten. Ik ben al blij dat hij dit kan. Een paar weken geleden dachten we nog dat hij het WK niet zou halen."