"Ik ben een groot fan van Mario Balotelli", verklaarde de 21-jarige Braziliaanse international Neymar onlangs na afloop van de oefeninterland tegen Italië (2-2). "Hij is een geweldige speler en een goed mens."

Wij hopen alvast dat de Zuid-Amerikaan niet de grillen of kuren imiteert van de extravagante Italiaanse spits van AC Milan, maar ons vooral kan laten genieten van zijn technisch vermogen. De aanvoerder van FC Santos blijft in de Braziliaanse competitie alvast zijn magistrale momenten opstapelen. Zoals bij het competitieduel tegen Sao Caetano, toen de speler met rugnummer 11 nogmaals de eigen fans in vervoering bracht met een perfecte krul in de winkelhaak. (FV)

Kijk en geniet:

"Ik ben een groot fan van Mario Balotelli", verklaarde de 21-jarige Braziliaanse international Neymar onlangs na afloop van de oefeninterland tegen Italië (2-2). "Hij is een geweldige speler en een goed mens."Wij hopen alvast dat de Zuid-Amerikaan niet de grillen of kuren imiteert van de extravagante Italiaanse spits van AC Milan, maar ons vooral kan laten genieten van zijn technisch vermogen. De aanvoerder van FC Santos blijft in de Braziliaanse competitie alvast zijn magistrale momenten opstapelen. Zoals bij het competitieduel tegen Sao Caetano, toen de speler met rugnummer 11 nogmaals de eigen fans in vervoering bracht met een perfecte krul in de winkelhaak. (FV) Kijk en geniet: