De Braziliaan wachtte daarbij zijn vervanging zelfs niet af. Pas drie minuten later was Kylian Mbappé klaar om het veld te betreden. Van Neymar was toen al geen spoor meer. De spits trok meteen naar de kleedkamer.

Volgens PSG-coach Mauricio Pochettino voelde Neymar 'pijn aan zijn adductoren'. Donderdag ondergaat hij tests, pas daarna zullen de aard en de ernst van de kwetsuur duidelijk worden. Bang afwachten dus voor PSG, een week voor de heenwedstrijd in de achtste finales van de Champions League tegen FC Barcelona. Voor die clash kunnen de Parijzenaars alvast niet rekenen op Angel di Maria. De Argentijn is out met een dijbeenblessure.

De Braziliaan wachtte daarbij zijn vervanging zelfs niet af. Pas drie minuten later was Kylian Mbappé klaar om het veld te betreden. Van Neymar was toen al geen spoor meer. De spits trok meteen naar de kleedkamer. Volgens PSG-coach Mauricio Pochettino voelde Neymar 'pijn aan zijn adductoren'. Donderdag ondergaat hij tests, pas daarna zullen de aard en de ernst van de kwetsuur duidelijk worden. Bang afwachten dus voor PSG, een week voor de heenwedstrijd in de achtste finales van de Champions League tegen FC Barcelona. Voor die clash kunnen de Parijzenaars alvast niet rekenen op Angel di Maria. De Argentijn is out met een dijbeenblessure.