Belangrijke kanttekening is wel dat het ging om een oefenwedstrijd tegen Loko Vltavin, een derdeklasser in Tsjechië. Stanciu mocht invallen na de rust, bij een 0-0 stand, en leverde de assists voor de 2-0 en de 3-0 van Tal Ben Haim in de slotfase van de wedstrijd. Op Twitter kreeg Stanciu meteen lovende kritiek.

Stanciu verliet deze week RSC Anderlecht voor Sparta Praag, waar hij de duurste inkomende transfer in de clubgeschiedenis werd, net als in Brussel. De 24-jarige Roemeense international kon in België echter nooit de hoge verwachtingen inlossen. Hij tekende in Praag een contract van 3,5 seizoenen, tot midden 2021.

Belangrijke kanttekening is wel dat het ging om een oefenwedstrijd tegen Loko Vltavin, een derdeklasser in Tsjechië. Stanciu mocht invallen na de rust, bij een 0-0 stand, en leverde de assists voor de 2-0 en de 3-0 van Tal Ben Haim in de slotfase van de wedstrijd. Op Twitter kreeg Stanciu meteen lovende kritiek.Stanciu verliet deze week RSC Anderlecht voor Sparta Praag, waar hij de duurste inkomende transfer in de clubgeschiedenis werd, net als in Brussel. De 24-jarige Roemeense international kon in België echter nooit de hoge verwachtingen inlossen. Hij tekende in Praag een contract van 3,5 seizoenen, tot midden 2021.