Stiles behaalde met de Engelse ploeg de wereldtitel in 1966. Twee jaar later veroverde de middenvelder met Manchester United de Europa Cup voor landskampioenen.

Stiles had Norbert Peter als voornamen, maar ging in de voetbalwereld als 'Nobby' door het leven. Hij werd wereldberoemd doordat hij na de gewonnen WK-finale tegen West-Duitsland (4-2) danste op het veld van Wembley met in zijn ene hand de wereldbeker en in zijn andere hand zijn kunstgebit. Hij voetbalde in zijn loopbaan ook voor Middlesbrough en Preston North End.

Stiles leed aan prostaatkanker en is volgens de BBC de zevende starten speler van de finale uit 1966 die is overleden.

Stiles behaalde met de Engelse ploeg de wereldtitel in 1966. Twee jaar later veroverde de middenvelder met Manchester United de Europa Cup voor landskampioenen. Stiles had Norbert Peter als voornamen, maar ging in de voetbalwereld als 'Nobby' door het leven. Hij werd wereldberoemd doordat hij na de gewonnen WK-finale tegen West-Duitsland (4-2) danste op het veld van Wembley met in zijn ene hand de wereldbeker en in zijn andere hand zijn kunstgebit. Hij voetbalde in zijn loopbaan ook voor Middlesbrough en Preston North End. Stiles leed aan prostaatkanker en is volgens de BBC de zevende starten speler van de finale uit 1966 die is overleden.