Op de tweede speeldag in de Premier League won Chelsea gisteravond met 2-1 tegen West Bromwich Albion, zonder Romelu Lukaku. De Rode Duivel, wiens transfer afgelopen week werd afgerond, stond niet op het wedstrijdblad van Chelsea.

De Londense club, die op de eerste speeldag gelijk speelde, behaalde op eigen veld tegen WBA een moeizame overwinning, dankzij een treffer van Malouda in de slotfase. Het andere Chelseadoelpunt werd gescoord door Anelka. Long had WBA vroeg in de wedstrijd op voorsprong gezet. (KVDA)

Op de tweede speeldag in de Premier League won Chelsea gisteravond met 2-1 tegen West Bromwich Albion, zonder Romelu Lukaku. De Rode Duivel, wiens transfer afgelopen week werd afgerond, stond niet op het wedstrijdblad van Chelsea. De Londense club, die op de eerste speeldag gelijk speelde, behaalde op eigen veld tegen WBA een moeizame overwinning, dankzij een treffer van Malouda in de slotfase. Het andere Chelseadoelpunt werd gescoord door Anelka. Long had WBA vroeg in de wedstrijd op voorsprong gezet. (KVDA)