De Noor geldt in eigen land als de nummer 1 onder de scheidsrechters. Afgelopen zondag leidde hij nog de partij tussen Valerenga en Kristiansund. Na die match was er wat commotie omdat de spits van Kristiansund, Flamur Kastrati, de coach van Valerenga, Dag-Eilev Fagermo 'een verdomde flikker' had genoemd.

'Het is wel het toppunt van ironie dat net ik die wedstrijd heb geleid', zegt Hagen, die het incident tijdens de match niet had opgemerkt. 'Misschien zei hij het in een opwelling, dat kan gebeuren in het voetbal. Maar we moeten er vanaf geraken.'

Hagen werd in 2009 internationaal scheidsrechter. Hij floot onder meer een WK-kwalificatiewedstrijd tussen België en Schotland (2-0) in 2012 en Europese duels van Anderlecht en Club Brugge.

De Noor geldt in eigen land als de nummer 1 onder de scheidsrechters. Afgelopen zondag leidde hij nog de partij tussen Valerenga en Kristiansund. Na die match was er wat commotie omdat de spits van Kristiansund, Flamur Kastrati, de coach van Valerenga, Dag-Eilev Fagermo 'een verdomde flikker' had genoemd. 'Het is wel het toppunt van ironie dat net ik die wedstrijd heb geleid', zegt Hagen, die het incident tijdens de match niet had opgemerkt. 'Misschien zei hij het in een opwelling, dat kan gebeuren in het voetbal. Maar we moeten er vanaf geraken.' Hagen werd in 2009 internationaal scheidsrechter. Hij floot onder meer een WK-kwalificatiewedstrijd tussen België en Schotland (2-0) in 2012 en Europese duels van Anderlecht en Club Brugge.