Ogunjimi: ‘Zoveel mogelijk goals maken voor Mallorca’

© Belga

Marvin Ogunjimi krijgt het nummer negen bij Mallorca. De 24-jarige aanvaller, die van Racing Genk overkomt en pas vanaf 1 januari speelgerechtigd is in de Primera Division, wil voor zijn nieuwe ploeg ‘zoveel mogelijk goals maken’.

Ogunjimi beloofde de Spanjaarden alvast “om de ploeg te helpen met doelpunten”. “Ik ben heel tevreden. Dit is een grote stap in mijn carrière, ik droomde er al als kind van om deze kans te grijpen. Mallorca heeft me aangetrokken om zoveel mogelijk goals te maken”, vertelde Ogunjimi aan de Spaanse pers.

Transferpapieren

De Spaanse eersteklasser wilde de aanvaller al deze zomer binnenhalen, maar de transferpapieren kwamen te laat binnen bij de Wereldvoetbalbond FIFA waardoor Ogunjimi in Genk moest blijven. Beide clubs kwamen overeen dat de speler vanaf 7 december zou meetrainen bij Mallorca, maar enkele dagen geleden maakte de landskampioen bekend dat Ogunjimi al vroeger de trainingen bij zijn nieuwe club zou aanvatten.

“Dat was een moeilijke situatie, maar behoort nu tot het verleden”, was het enige wat hij over zijn laatste maanden bij Genk loste.

Rugblessure

Bij Genk was hij de laatste weken out met een rugblessure, maar die is genezen. “Ik ben klaar om naar mijn beste niveau terug te keren, morgen kan ik trainen”, verzekerde hij.

Mallorca staat momenteel op een vijftiende plaats in de Primera Division. (Belga/EE)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content