In de competitiewedstrijd tussen Stade Rennes en Bastia (3-0) lukte aanvaller Ola Toivonen (27) op 30 maart een prachtig doelpunt. De goal van de spits, die deze winter de overstap maakte van PSV naar de Bretoense hoofdstad, werd verkozen tot goal van de maand.

De Zweedse 36-voudige international raakte vorig seizoen op een zijspoor bij de club uit Eindhoven en mocht vertrekken door zijn te grote salaris, maar is bij zijn nieuwe ploeg uitgegroeid tot een vaste waarde in de aanvalslinie. Eergisteren haalde hij met Stade Rennes nog de finale van de Franse beker door met 3-2 te winnen van tweedeklasser Angers. Toivonen maakte in de halve finale de 1-1 en zal het op 3 mei opnemen tegen EA Guingamp, de nummer 17 uit de Ligue 1 die na verlengingen verrassend favoriet AS Monaco uitschakelde.

Bekijk hier het prachtige doelpunt van Ola Toivonen.

In de competitiewedstrijd tussen Stade Rennes en Bastia (3-0) lukte aanvaller Ola Toivonen (27) op 30 maart een prachtig doelpunt. De goal van de spits, die deze winter de overstap maakte van PSV naar de Bretoense hoofdstad, werd verkozen tot goal van de maand. De Zweedse 36-voudige international raakte vorig seizoen op een zijspoor bij de club uit Eindhoven en mocht vertrekken door zijn te grote salaris, maar is bij zijn nieuwe ploeg uitgegroeid tot een vaste waarde in de aanvalslinie. Eergisteren haalde hij met Stade Rennes nog de finale van de Franse beker door met 3-2 te winnen van tweedeklasser Angers. Toivonen maakte in de halve finale de 1-1 en zal het op 3 mei opnemen tegen EA Guingamp, de nummer 17 uit de Ligue 1 die na verlengingen verrassend favoriet AS Monaco uitschakelde. Bekijk hier het prachtige doelpunt van Ola Toivonen.