Wees maar gerust dat er bij de Belgische voetbalbond binnenkort een scout wordt afgevaardigd naar een competitiewedstrijd van Brescia, dat momenteel zevende staat in de Italiaanse tweede klasse. Want Omar El Kaddouri, die naar verluidt in de belangstelling staat van Arsenal, wordt geprezen omwille van zijn talent en klasse. In de lokale pers wordt de rechtsvoetige spelmaker vooral gelinkt aan Napoli, FC Genoa, AC Milan, Palermo en Parma.

De middenvelder, die twee jaar zijn opleiding kreeg bij Anderlecht alvorens in 2009 te verhuizen naar Brescia nadat hij was ontdekt op het prestigieuze jeugdtoernooi van Viareggio, staat dus op de rand van de doorbraak en lijkt klaar voor een stap hogerop.

Alleen moet El Kaddouri nog een belangrijke keuze maken: uitkomen voor de nationale ploeg van België - waar hij werd geboren en opgroeide - of Marokko, waar hij drie jaar geleden een stage meemaakte met de selectie van de U20.

El Kaddouri, die nog onder contract ligt tot 2013, speelde echter ook al voor de U15 van ons land. De aanvallende middenvelder met rugnummer 7 verklaarde onlangs dat hij er nog niet uit was. (FV)

In tien competitieduels dit seizoen scoorde El Kaddouri al eenmaal. Herbekijk zijn goal (met het hoofd!) tegen Cittadella op de zesde speeldag:

Wees maar gerust dat er bij de Belgische voetbalbond binnenkort een scout wordt afgevaardigd naar een competitiewedstrijd van Brescia, dat momenteel zevende staat in de Italiaanse tweede klasse. Want Omar El Kaddouri, die naar verluidt in de belangstelling staat van Arsenal, wordt geprezen omwille van zijn talent en klasse. In de lokale pers wordt de rechtsvoetige spelmaker vooral gelinkt aan Napoli, FC Genoa, AC Milan, Palermo en Parma. De middenvelder, die twee jaar zijn opleiding kreeg bij Anderlecht alvorens in 2009 te verhuizen naar Brescia nadat hij was ontdekt op het prestigieuze jeugdtoernooi van Viareggio, staat dus op de rand van de doorbraak en lijkt klaar voor een stap hogerop.Alleen moet El Kaddouri nog een belangrijke keuze maken: uitkomen voor de nationale ploeg van België - waar hij werd geboren en opgroeide - of Marokko, waar hij drie jaar geleden een stage meemaakte met de selectie van de U20. El Kaddouri, die nog onder contract ligt tot 2013, speelde echter ook al voor de U15 van ons land. De aanvallende middenvelder met rugnummer 7 verklaarde onlangs dat hij er nog niet uit was. (FV) In tien competitieduels dit seizoen scoorde El Kaddouri al eenmaal. Herbekijk zijn goal (met het hoofd!) tegen Cittadella op de zesde speeldag: