Nagelsmann kon donderdagmiddag slechts op negen A-kernspelers rekenen bij de training. Daarbij zaten dan nog Joshua Kimmich, die terug is uit quarantaine maar niet meer speelde sinds 6 november, en Niklas Süle, die nog steeds sukkelt met de rug.

Voor het duel tegen Gladbach moet Nagelsmann enkele spelers van het tweede elftal oproepen. Daarbovenop nam hij twee junioren op in zijn selectie, aanvaller Arijon Ibrahimovic en middenvelder Paul Wanner. Beide spelers zijn pas zestien geworden. Als één van hen vrijdag zou spelen, zou hij de jongste speler ooit van Bayern in de Bundesliga worden.

Bayern telt in de tussenstand na zeventien speeldagen negen punten voor op eerste achtervolger Borussia Dortmund.

Nagelsmann kon donderdagmiddag slechts op negen A-kernspelers rekenen bij de training. Daarbij zaten dan nog Joshua Kimmich, die terug is uit quarantaine maar niet meer speelde sinds 6 november, en Niklas Süle, die nog steeds sukkelt met de rug. Voor het duel tegen Gladbach moet Nagelsmann enkele spelers van het tweede elftal oproepen. Daarbovenop nam hij twee junioren op in zijn selectie, aanvaller Arijon Ibrahimovic en middenvelder Paul Wanner. Beide spelers zijn pas zestien geworden. Als één van hen vrijdag zou spelen, zou hij de jongste speler ooit van Bayern in de Bundesliga worden. Bayern telt in de tussenstand na zeventien speeldagen negen punten voor op eerste achtervolger Borussia Dortmund.