Na een 4-2 overwinning tegen Ecuador heeft titelverdediger Brazilië zich geplaatst voor de kwartfinales van de Copa América. Ook Venezuela en Paraguay stoten door. Brazilië boekte woensdag zijn eerste zege in groep B, nadat het eerder had gelijk had gespeeld tegen Venezuela en Paraguay. Dankzij twee treffers van Pato en twee van Neymar zette het Ecuador met 4-2 opzij en werd het groepswinnaar, met vijf punten uit drie duels.

Paraguay gaf tegen Venezuela de overwinning nog uit handen. Het stond op vijf minuten van het einde nog 3-1 voor, maar Fedor bezorgde de Venezolanen met twee treffers in de ultieme slotfase nog een punt. Venezuela eindigt zo met vijf punten als tweede in groep B. Ook Paraguay (3 punten) stoot als een van de twee beste derdes door naar de kwartfinales.

De kwartfinales worden zaterdag en zondag afgewerkt:

Zaterdag (21u Belgische tijd): Colombia - Peru

Zaterdag (zondag 00u15 Belgische tijd): Argentinië - Uruguay

Zondag (21u Belgische tijd): Brazilië - Paraguay

Zondag (maandag 00u15 Belgische tijd): Chili - Venezuela

De zes doelpunten in Brazilië - Ecuador:

Na een 4-2 overwinning tegen Ecuador heeft titelverdediger Brazilië zich geplaatst voor de kwartfinales van de Copa América. Ook Venezuela en Paraguay stoten door. Brazilië boekte woensdag zijn eerste zege in groep B, nadat het eerder had gelijk had gespeeld tegen Venezuela en Paraguay. Dankzij twee treffers van Pato en twee van Neymar zette het Ecuador met 4-2 opzij en werd het groepswinnaar, met vijf punten uit drie duels. Paraguay gaf tegen Venezuela de overwinning nog uit handen. Het stond op vijf minuten van het einde nog 3-1 voor, maar Fedor bezorgde de Venezolanen met twee treffers in de ultieme slotfase nog een punt. Venezuela eindigt zo met vijf punten als tweede in groep B. Ook Paraguay (3 punten) stoot als een van de twee beste derdes door naar de kwartfinales. De kwartfinales worden zaterdag en zondag afgewerkt: Zaterdag (21u Belgische tijd): Colombia - Peru Zaterdag (zondag 00u15 Belgische tijd): Argentinië - Uruguay Zondag (21u Belgische tijd): Brazilië - Paraguay Zondag (maandag 00u15 Belgische tijd): Chili - Venezuela